Kedves [[data:lastname:""]] [[data:firstname:""]]!
Azért kapta ezt az e-mailt, mert regisztrációs lehetősége továbbra is elérhető az E.ON Home alkalmazásba. Ismerje meg a felületet, amivel egyszerűen, bárhonnan követheti napelemes rendszere termelését.
Hogyan tudja használni az alkalmazást?
1. Kattintson ide és töltse ki a registrációs űrlapot.

2. A regisztrációs felület kitöltését követően e-mailben kap egy linket, amivel az e-mail címét tudja megerősíteni. Ha nem kapta meg, ellenőrizze a levélszemét mappát is.

3. Ezután bejelentkezhet az E.ON Home felületére internetes böngészővel vagy letöltheti az alkalmazást közvetlenül mobilra.
AppStore
Google Play store
Amennyiben az E.ON Home alkalmazáshoz még nincs csatlakoztatva napelemes rendszere, két egyszerű lépésben megteheti, amelyről részletes tájékoztatót kap a felületen.
További információért forduljon hozzánk bizalommal az eonhome@eon.hu e-mail címen.
Megismerem
Footer image
Üdvözlettel:
E.ON
Ezt a levelet azért kapta, mert e-mail címét kapcsolattartási célból megadta az E.ON MyEnergy Kft., jogelődje az E.ON Energiamegoldások Kft., részére, aki a megadott e-mail címet az Európa Parlament és Tanács (EU) 2016/679 rendelete alapján azért kezeli, hogy a szerződésével összefüggésben információkat juttasson el Önhöz. Leveleink kiküldéséhez adatfeldolgozóként az E.ON Solutions GmbH szolgáltatását vesszük igénybe. A vonatkozó adatvédelmi rendelkezésekről bővebben ezen a linken tájékozódhat. Ha élni kíván a GDPR szerint biztosított érintetti jogaival, kérjük forduljon az adatvedelem@eon-hungaria.com címen hozzánk bizalommal. Leiratkozáshoz kattintson ide.
FB link
Instagram link
YouTube link