Kedves [[data:lastname:""]] [[data:firstname:""]]!
Regisztrációja továbbra is elérhető legújabb fejlesztésünkre, az E.ON Home alkalmazásra. Ismerje meg a felületet, amivel egyszerűen, bárhonnan követheti napelemes rendszere termelését.
Hogyan tudja használni az alkalmazást?
1.
2.
A regisztrációs felület kitöltését követően e-mailben kap egy linket, amivel az e-mail címét tudja megerősíteni. Ha nem kapta meg, ellenőrizze a levélszemét mappát is.
3.
Amennyiben az E.ON Home alkalmazáshoz még nincs csatlakoztatva napelemes rendszere, két egyszerű lépésben megteheti, amelyről részletes tájékoztatót kap a felületen.
App Store
Kattintson ide az iOS
alkalmazás letöltéséhez
Google Playtore
Kattintson ide az Android
alkalmazás letöltéséhez
További információért forduljon hozzánk bizalommal
az eonhome@eon.hu e-mail címen.
Üdvözlettel:
E.ON Home
Ezt az e-mailt azért küldtük az Ön e-mail címére, mert {{var:email:""}} címet adta meg az E.ON Energiamegoldások Kft. számára kapcsolattartás céljából. Ezt a hírlevelünket a cím tulajdonosának az E.ON Energiamegoldások Kft. hírlevél-szolgáltatására történt feliratkozással adott előzetes hozzájárulásával küldtük a(z) {{var:userEmail:"email"}} címre. Személyes adatait az E.ON Energiamegoldások Kft. a hatályos jogszabályok - így különösen a 2011. évi CXII. és a 2008. évi XLVIII. törvény és az Európa Parlament és Tanács (EU) 2016/679 rendelete ("GDPR") – betartásával, promóciós üzenetek küldésének céljából kezeli. Erre az E.ON Solutions GmbH, mint adatfeldolgozó rendszerét használjuk. Az E.ON Csoport Adatvédelmi rendelkezéseiről bővebben az eon.hu/adatvedelem oldalon tájékozódhat. Ha a jövőben nem kívánja megkapni az E.ON Home termékünkkel kapcsolatos üzeneteinket, úgy kérjük, ezt az eonhome@eon.hu e-mail címen jelezze. Leiratkozási igényét 3 munkanapon belül rögzítjük és ezt követően a sikeres leiratkozásról e-mailben tájékoztatjuk. Leiratkozáshoz kattintson ide .