Kedves [[data:lastname:""]] [[data:firstname:""]]!
Köszönjük, hogy kitöltötte a regisztrációs űrlapot. Az E.ON Home platform teljeskörű használatához ne felejtse el csatlakoztatni napelemes rendszerét. Ezt követően bárhonnan követheti rendszere termelését internetes böngészőn vagy alkalmazáson keresztül.
App Store
Kattintson ide az iOS
alkalmazás letöltéséhez
Google Playtore
Kattintson ide az Android
alkalmazás letöltéséhez
Hogyan tudja csatlakoztatni az napelemes rendszerét?
1.
2.
A felületen található útmutató alapján adja hozzá a megadott E.ON e-mail címet rendszerfelügyelőnek a Fronius SolarWeb fiókjához.
3.
Üdvözlettel:
E.ON Home
Ezt az e-mailt azért küldtük az Ön e-mail címére, mert {{var:email:""}} címet adta meg az E.ON Energiamegoldások Kft. számára kapcsolattartás céljából. Ezt a hírlevelünket a cím tulajdonosának az E.ON Energiamegoldások Kft. hírlevél-szolgáltatására történt feliratkozással adott előzetes hozzájárulásával küldtük a(z) {{var:userEmail:"email"}} címre. Személyes adatait az E.ON Energiamegoldások Kft. a hatályos jogszabályok - így különösen a 2011. évi CXII. és a 2008. évi XLVIII. törvény és az Európa Parlament és Tanács (EU) 2016/679 rendelete ("GDPR") – betartásával, promóciós üzenetek küldésének céljából kezeli. Erre az E.ON Solutions GmbH, mint adatfeldolgozó rendszerét használjuk. Az E.ON Csoport Adatvédelmi rendelkezéseiről bővebben az eon.hu/adatvedelem oldalon tájékozódhat. Ha a jövőben nem kívánja megkapni az E.ON Home termékünkkel kapcsolatos üzeneteinket, úgy kérjük, ezt az eonhome@eon.hu e-mail címen jelezze. Leiratkozási igényét 3 munkanapon belül rögzítjük és ezt követően a sikeres leiratkozásról e-mailben tájékoztatjuk. Leiratkozáshoz kattintson ide .